V sobotu 8. 3. 2014 se můžete těšit na další Medlánecké farmářské trhy, již tradičně před KC Sýpka od 9.00 do 13.00
PŘIJĎTE NAKOUPIT DOBROTY OD MÍSTNÍCH PRODUCENTŮ A SPECIALISTŮ.
Trhy se konají pravidelně druhou sobotu v každém měsíci. .
Zatím potvrdili účast tito prodejci (průběžně aktualizováno):
Zahradnictví Nekolný | zahradnictví |
Ovocňák – čistě přírodní mošt! | ovocné mošty |
Vlachynský Jaroslav, Luhačovice | oplatky, teplé na místě NOVINKA |
Nebeské dortíčky | sladké pečivo |
Farma Hrabišín | mléčné výrobky |
Antonín Přidal | med |
p. Miško Petrov u Strážnice NOVINKA | České Ovocné stromy“ jabloně,švestky hrušky,broskve,merunky,třešně ,višně,nektarinky,Drobné ovoce: stromkové angrešty ,rybiz černý červený,josta atd…. Vinná réva,rakytník,borůvky… |
GILL´S COFFEE | zakázková pražírna výběrových arabic, která se snaží navázat na tradici menších lokálních pražíren pro regionální odběratele |
farma Božice u Znojma | chlazená kuřata, slepice, kachny a králíky |
Slunečnice | biozelenina, tvaroh a sýry, lažanské mosty, bio medy a jiné |
paní Drobiličová | pečené čaje, marmelády, naložené houby |
Rybízové víno – paní Veselá | Rybízové víno |
Ševčíková Daniela | Ovčí sýry, korbáčky, bryndza, máslo, žinčica |
Maďarské lahůdky od Zsoltiho | Maďarské klobásky(vepřové, z mangalice, jelení), uzené maso(panenka, šunka, císařský špek(pancetta), Pravé škvarky z Egeru. Nakládaná zelenina ze sudů: Kysané zelí, sladkokyselá čalamáda, plněné pálivé jablíčkové papričky zelím, okurky plněné zelím, kvašáky. Doplňkový prodej: pravá Kalocsai mletá paprika(sladká, pálivá, uzená),papriková gulášová pasta. |
NATURINKA BOHEMIA s.r.o. | česká ruční kosmetika |
Luboš Bazala | sortimentem výrobků z rakytníku a brusinek |
Zdeněk Albert | slepičí vejce |
U Mlsného kocoura | sýry, piva, delikatesy |
Jatka Hrabětice | 4 druhy klobás,uzené maso,zabíjačkové speciality,škvarky,sádlo, česnek a strouhaný křen |
Appetit Sk | nakládaný česnek a Bystročické kvašené zelí |
Davídkovo koření a byliny | koření bez soli, bylinné směsi |
pekařství Makovec | pekařství |
Napsat komentář